top of page

Kommende konserter

Mozarts Requiem
Søndag 22 april 2018 kl 18, Moss Kirke

Moss Korforening sammen med Jeløy kirkes ungdomskor og Vokalensemble

synger Mozarts requiem.

Billetter fås kjøpt hos: www.ticket.com

Billetter selges også av medlemmer i Moss Korforening.

Les mer om Mozarts Requiem her.

Heading 1

Våre solister

Heading 1

Sopran

Ingrid Oftung

Sopran

Ingrid Oftung er fra Våler i Østfold. Hun har bachelorgrad fra Griegakademiet i Bergen, og mastergrad fra Barratt Due Musikkinstitutt. Hun drar jevnlig til København og har timer med den anerkjente sangpedagogen Susanna Eken. Ingrid har fremført et variert program av lied, opera og kirkemusikk. Under studietiden har hun sunget utdrag av roller som Susanna i Figaros Bryllup, Papagena i Tryllefløyten og Amore i Glücks Orfeo ed Euridice, i produksjoner på Griegakademiet og Barratt Due. Hun var også med i Bergen Nasjonale Operas oppsetning av Janacecks «Den listige lille reven» som høne i hønsekoret. Innenfor kirkemusikk har Ingrid sunget solistpartiene i blant annet Mozarts requiem, Faures requiem, Rutters Requiem, Mendelssohns Hear My Prayer og Schubertsmesse i G – dur, med profesjonelle orkestre. I mars 2018 sang hun Händels Messiah med Barokkanerne i Bøler kirke. I tillegg til sangen har Ingrid flere produksjoner bak seg som skuespiller, og lang erfaring innenfor dans. Våren 2017 mottok Ingrid Svein Carlsen – prisen som deles ut av Moss Kommune til unge utøvere som har utmerket seg innenfor kultur.

Mezzosopran

Lydia Bryngelsson er født i USA og vokste opp i Tyskland. Hun studerte sang ved Musikkhøyskolen i Leipzig og på Universitet i Stavanger med Elizabeth Norberg-Schulz. Hun ble oppdaget av Anne Gjevang under Cesti sangkonkurransen for barokk opera i Østerrike i 2010 og ble deretter ansatt som solistpraktikant ved Den Norske Opera i sesongen 2011/2012. Der sang hun «Andre Dame» i Mozarts «Tryllefløyten» og rollene «Fortuna» og «Minerva» i «Ulysses vender hjem» av Claudio Monteverdi. R  I påfølgende sesong var hun tilbake på scenen i Bjørvika som «Prinz Orlovsky» i Johann Strauss «Flaggermusen».  Siden det har hun medvirket i to urpremierer: «Sigrid Vaalen» i Kjell Habbestads opera «Nenia» under Oslo Operafestival og Ultima Festivalen, og senere rollen som «Virginia Wolff» i Peter Adelhold’s nyskrevne opera «Orlando» ved Staatstheater Braunschweig i Tyskland.  

I 2016 sang hun «Maddelena» i «Rigoletto» av Giuseppe Verdi under Oslo Operafestival, i 2017 «Tredje Dame» i Opera Østfolds oppsetning av Tryllefløyten.  

Som konsertsolist har Lydia blant annet sunget «The Messiah» av G.F. Handel, «Petite Messe Solennelle» av G. Rossini og «Messe i D-dur» av Antonin Dvorak. Takket være den store Bachtradisjonen i Leipzig har Lydia sunget mye av J.S. Bachs musikk. Hun har sunget altpartiet i Juleoratoriet (kantater I-VI), Matthäuspasjonen, Johannespasjonen og flere av hans kantater.

Tenor

Knut Kristian Mohn har Bachelor og masterutdanninger fra NTNU Institutt for Musikk, Norges Musikkhøgskole og Kunsthøgskolen i Oslo. Han har hatt engasjementer i sentrale roller i operaoppsetninger ved bla Operaen i Kristiansund, Oslo Operafestival, Oscarsborgoperaen, Operahøgskolen. Han har også sunget med flere av Norges profesjonelle symfoniorkestre. I kirkemusikalsk sammenheng har han vært solist i oratoriekonserter i bla Nidarosdomen, Stavanger domkirke og Fredrikstad

Bass

Eirik Roland Egeberg-Jensen begynte å ta sangtimer med Aase Nordmo Løvberg mens han studert til sosionom i Lillehammer. Etter fullførte sosionomstudier tok han bachelor i vokalpedagogikk ved Norges Musikkhøgskole og master i opera vedKunsthøgskolen i Oslo, hvor han ble uteksaminert i 2008. I sesongen 08/09 var Eirik fast solist ved Staatstheater Kassel og gjestet Stadttheater Aachen. Etter det har han etablert seg som frilanssanger i Norge, og har gjort flere roller for den Den Norske Opera & Ballett,Operaen i Kristiansund, Oscarsborgoperaen og Haugesund kammeropera.

bottom of page